bra dag!

Idag var det en kort dag i skolan jag började 09:20 och slutade 12 för lärarna skulle på något möte, så jag och några kompisar gick och åt pizza på "svängen" sen gick vi till maxi och köpte lite godis. Nu är jag hemma och tänkte kolla på ett eller kanske två avsnitt av one tree hill.

tillbaka

Hej, nu är vi tillbaka! Eller jag är det i alla fall och jag hoppas Johanna också är det snart. Jag har fått en systemkamera så det kommer mer bilder nu. Idag var skolan faktiskt kul. Jag och Kristin satt och kolla youtube på min mobil på alla lektioner. Vi hade hemkunskap och vi gjorde pannkakor. När jag kom hem så åt jag och pluggade, och idag började ju "familjen annorlunda" så jag har precis kollat klart på det. nu kommer dagens outfit.

Från igår

Igår var det min och min killes ett och etthalvt års dag. Vi sov hos hans pappa i fredags så vi vaknade upp där mysigt på lördags morgonen. Vi gick upp ganska skapligt igår och gick hem till mig. Min mamma jobbade så vi var tvugna att gå hem och gå ut med min hund. Maja var också hos deras pappa så hon tog med sin lilla chihuahua hem till mig för att se om våra hundar går ihop. När vi kom hem till mig så testade vi men det gick inte så bra så vi tog ut dom och tog med hennes hund hem igen. Fast utomhus var det ingen fara då gick dom ihop. Vid sex åkte Maja hem och jag hoppade in i duschen. Klockan åtta gick jag och Simon till pizza planeten för att ha en mys middag ihop inte världens romantiskaste men det var mysigt endå. Efter gick vi och köppte ben&jerry's gick hem till mig och laddade ner en film som heter Real Steel. Vi myste hela natten och hade en jättemysig dag. Vad som hänt idag får ni veta seanre.
Majas sötnos.
Filmen
Pizza planeten

äntligen fredag

Nu är första veckan i skolan avklarad och det är fredag. Jag älskar fredagar men detta var inte den skönaste fredagen i skolan. Vi får hoppas att nästa blir bättre. Idag ska vi först nu ta det lite lungt sedan ska vi åka till Simons farmor och fira Maja igen. Vi ska äta god mat och ha lite roligt. Senare ikväll ska vi sova hos mig eller simon inte bestämt. Skriver mer då.

God natt

Idag runt fem så kom mitt kusinbarn Pärla hit med sin mamma Linnéa vi fikade lite. När de hade gått så fortsatte jag med pluggandet. Just nu ligger jag i min säng och kollar på sveriges mästerkock jag missade det förut eftersom att jag pluggade. jag hoppas på att vakna upp frisk imorgon!
Pärla, så söt!

Fullbokad dag

Hej, ursäkta att jag inte har bloggar något idag eller igår, men det började med att jag försov mig imorse så jag kom lite försent, sedan har jag varit i skolan hela dagen, sedan åkte jag och min kompis Ida till Friskis och svettis och tränade, jätteskönt tränade spinning för första gången. Efter det gick vi och solade också jätteskönt, sedan köpte jag kvällsmat, gick hem och åt den, duschade och nu ligger jag här nära på att somna bloggar från min iPhone, jag har haft en underbar dag hoppas ni har haft det med. Kram Johanna. PS inlägget läggs upp på Majas för jag bloggar frön min telefon.

pluggar

förlåt för dålig bloggning men eftersom att jag fortfarande är sjuk så har jag ingenting att skriva om. Imorgon så ska vi fira mig hos pappa eftersom att han var i Thailand när jag fyllde år. Just nu sitter jag och pluggar, det känns som att man aldrig blir klar med det här. Jag är trött på att vara sjuk nu eftersom att jag va det på jullovet också. Det är så tråkigt att bara ligga hemma hela dagarna, jag ska nog gå till skolan imorgon eller jag hoppas det iallafall. Nu måste jag fortsätta plugga så jag blir klar med det här nån gång!

Vädret sucks

Godmorgon
Nu har jag ätit frukost, fixat iordning mig och gjort mig helt redo för att gå till skolan. Om 45 minuter ska jag gå, min Simon börjar samtidigt som jag så vi går tillsammans till skolan. Vi går i samma skola här i örebro, Tullängsskolan, Jag går en linje som heter teknik, man kan säga att jag går natur med teknik inriktning men linjen heter bara teknikprogramet. Jag trivs i skolan men det är så tråkigt med massa fysik, kemi och matte. Idag på morgonen har jag svenska. Men nu ska jag fortsätta kolla på vakna med the voice. Skriver mer ikväll.

Skiss dag i dag

Skolan idag har inte varit bra men det blev bättre när jag kom hem. Jag tog fram papper och penna och satte mig och målade tills för en timme sedan då jag åt kvällsmat och duschade. Jag målade min allra första drake är inte speciellt fin men ganska nöjd men tanke på att det är den första. Här är två bilder. Jag hoppas ni haft en bättre dag en mig. Nu ska jag gå och lägga mig och mysa med min kille. Sov så gott.

sjuk

Imorse vakna jag och hade jätte ont i magen och har det fortfarande så jag blev hemma idag. Jag har legat i sängen nästan hela dagen sen har jag skrivit lite på min biologi uppsats. Vi får se om jag går till skolan imorgon det beror på hur jag känner mig då. Nu så ska jag nog kolla på nåt avsnitt av one tree hill, bloggar mer imorgon!

Black & Yellow

Godmorgon. Nu är jag klar och ska gå ut en snabbis med min vovve så att min mamma kan få sovmorgon. Idag har jag på mig en svart & gul rutig skjorta som jag fick av min storebror i julklapp, en jättefin från Carlings. Snart är det skola, jag börjar kl 8.30 med kemi. Kemi är inte så tråkigt när man förstår vad det handlar om, men när man inte förstår och ett prov närmar sig får jag panik. Det är inte det bästa ämnet men inte det sämsta heller. Skriver mer ikväll, Kram.

trött

Gick upp runt halv åtta imorse och då tog jag en snabb dusch, fixa mig och käka frukost sen gick jag till skolan. Det var lika tråkigt som alltid. Det enda roliga va hemkunskapen, jag och Patty valde att baka muffins. Dom blev jätte goda. Efter skolan kom mamma och hämta mig. Vi åkte hem och jag har sovit en stund för jag va jätte trött. Jag har inte gjort så mycket mer men här kommer två bilder ifrån hemkunskapen, jag bjuder!

Första dagen i skolan

Skolan var väll okej. Vi hade tre lektioner, först matte, lunch, kemi sen engelska. Dagen gick snabbt och jag var sjukt nära på att somna i sängen när jag kom hem. Direkt när jag kom hem gick jag ut med min hund och satte igång min mamma så hon började laga mat. Vi åt kyckling lassange, något vi aldrig ätit förut men det var galet gott. Sedan gick jag och Simon ut på stan för att köpa ett linne jag kollat på och lite hår produkter som jag älskar + en deo som luktar gudomligt. Linnet är från nyinkommet på bikbok och är jätte fint. väldigt skrynkligt men det är bara att stryka. Jag köpte shampoo, balsam, hårinpackning, mousse och spray. Sedan sist och minst, L´anza Powder Up Texturizer som bara går att köpa på hårfrisörer. För er som inte vet är det ett puder som man har i hårbotten som gör det lättare att tuppera och forma som man vill. Nu ska jag gå och duscha sedan ska jag sova. Jag hör av mig imorgon. Hoppas ni haft en bra dag.

Dagens låt

One Tree Hill

Mouth, Skills, Brooke, Lucas, Peyton, Nathan & Haley


Handling:

Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på. Lucas, Peyton och brooke har nästan konstant något triangel drama men när man kollar på serien så vet man vilka som passar bäst. Alla ungdomar går i skolan Tree Hill high. Peyton och Brooke är med i chearleeding laget och haley jobbar extra för karen. Lucas och Nathan spelar i skolans basket lag ravens. Dan Nathans pappa är tillsammans med Deb Nathans mamma och dom lever i lyx med massa pengar och ett stort hus. Senare i serien så händer något som gör att Nathan, Lucas och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att de inte längre kan undvika varandra och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen och många andra kompisar ex mouth och skills som ni kan se på bilden ovan.


Huvudkaraktärer:


 

Lucas Scott

Lucas Scott – Chad Michael Murray : Lucas är den förlorade sonen till Dan. Dan har aldrig accepterat Lucas som sin son och har därför aldrig sett honom växa upp ordentligt. Ändå var Dans bror Keith en fadersgestalt för Lucas under hans uppväxt, då Keith fortfarande behöll sin vänskap med Lucas mamma Karen efter High School. Lucas och Nathan börjar som de värsta fiender men lär sig under tidens gång att acceptera varandra. Lucas har en allra bästa vän, Haley, som han har känt sedan barnsben. Lucas har varit tillsammans med både Brooke och Peyton, vilket har skapat en del problem mellan de tre. Lucas har ett allvarligt hjärtfel, Hypertrophic cardiomyophaty (HCM). Förutom basket så är Lucas passion i livet att skriva, vilket senare får honom att släppa en bok om livet i Tree Hill. I säsong fem är han en ganska berömd författare och han är också tränare för sitt gamla basketlag "Ravens" på Tree Hill High. Han är tillsammans med Lindsey, vilket skapar en del problem mellan Lindsey och hans största kärlek i livet Peyton. Lucas skriver en andra bok i säsong fem som heter The Comet som handlar om hans kärlek till Peyton eftersom Peytons bil är en Comet. Lindsey anklagar Lucas för detta på deras bröllop och ger sig sedan av. Detta krossar Lucas hjärta men efter ett samtal med Haley inser han att han fortfarande älskar Peyton och förlovar sig med henne.

 

Nathan Scott

Nathan Scott – James Lafferty : Nathan är sonen som Dan uppfostrade och levde med, men Nathans relation till sina föräldrar Dan pappa och Deb mamma är inte den bästa på senare dar. I säsong ett gifter sig Nathan med Haley, endast 17 år gamla, de gifter sig även igen i säsong 3 för att ha ett riktigt bröllop. I säsong fyra blir Nathan pappa till sin och Haleys son Jamie. Nathan är under High school-perioden stjärnan i basketlaget "Ravens". Basket har alltid varit hans största passion, men i säsong fem hamnar han i rullstol efter ett bråk och hans drömmar krossas nästan, tills han lär sig att gå igen. Han börjar senare att spela slamball, som är ungefär som basket, men när han är med om en liknande olycka som den som orsakade att han fick sitta i rullstol, vill Jamie att han ska sluta. Senare värvas Nathan av The Charleston Chiefs och efter att ha spelat där plockas han upp i NBA av The Charlotte Bobcats.

 

Peyton Sawyer

Peyton Sawyer – Hilarie Burton : Peytons två största passioner i livet är konst och musik. I säsong ett är hon tillsammans med Nathan Scott, och dem två har ett stormigt förhållande som dock tar slut efter bara några avsnitt efter att Peyton förstått hur illa Nathan behandlar sin bror, Lucas. Man får reda på att Peytons mamma, Anna Sawyer, dock i en bilolycka när hon körde på rött ljus, som visas i säsong ett när Peyton gör samma sak och verkar upprörd över att ingenting händer med henne. I säsong tre visar det sig till hennes förvåning att hon är adopterad av sin far, Larry Sawyer och sin döda mamma, Anna Sawyer. Hon träffar under säsong fyra, sin mamma Ellie som senare dör i bröstcancer, och hennes bror Derek. Det är också i säsong fyra Peyton erkänner sina känslor för Lucas och de blir tillsammans men deras förhållande spricker mellan säsong fyra och fem, på grund av att Peyton sa nej när Lucas friade till henne. Efter att det inte går som det ska mellan Lucas och Peyton så inleder Peyton ett nytt förhållande, med Julian Baker som hon senare måste förklara när hon återvänder hem till Tree Hill. I samband med att hon kommer hem så startar hon ett skivbolag (Red Bedrom Records) och får sin första artist(Mia Catalano). Under säsong sex, träffar Peyton också sin biologiska pappa, Mick Wolf. Peyton blir tillsammans med Lucas igen. Och hon får snart reda på att hon är gravid. Dock blir graviditeten allt annat än lugn då hon har Placenta Previa, ett tillstånd då livmoderkakan ligger för långt ner. Detta kan vara dödligt, och kan bland annat leda till kraftiga blödningar. Lucas vill efter det att dem ska göra abort, men det vill inte Peyton, och dem bestämmer till slut att dem behåller barnet. Alla går som på nålar efter det, och Peyton förbered sig för det värsta, något som gör Lucas speciellt arg när han ser att hon spelar in en video för att säga förlåt till deras barn för att hon dött. Lucas och Peyton har under den här tiden varit förlovade sedan sista avsnittet av säsong fem, då han friade till henne från flygplatsen men dem gifter sig inte fören sent i säsong sex. Efter bröllopet, då Haley är präst får Peyton kraftiga blödningar och hon tas till sjukhuset. Via kejsarsnitt förlöses då deras Sawyer Brooke Scott. Sawyer efter Peytons flicknamn och Brooke efter Peytons bästa vän Brooke Davis. Peyton är efter det medvetslös, (se koma?) i två veckor men hon vaknar till slut. Och i sista avsnittet av säsong sex, ser man hur hon, Lucas och Sawyer lämnar Tree Hill.

 

Haley James Scott

Haley James Scott – Bethany Joy Galeotti : Haley är Lucas bästa vän, Nathans fru och Jamies mamma. Hon är väldigt intelligent och har en hög moral. I säsong två då hon ännu inte blivit mamma, lämnar hon Nathan och Tree Hill för att följa sin dröm och bli rockstjärna, men återvänder då hon inser att hennes äktenskap betyder mer. I säsong fyra blir hon gravid och oroar sig för att bli tonårsmamma. I säsong fem är hon lärare på Tree Hill High. I säsong fem börjar hon spela in en skiva tillsammans med Peyton på Peytons skivbolag.

 

Brooke Davis

 

Brooke Davis – Sophia Bush: I High School var Brooke ledare för Cheerleadergruppen. Hon är en vild och flirtig tjej, som har varit tillsammans med Lucas två gånger utan att det har fungerat. I säsong tre börjar hon så smått göra sitt eget klädmärke "Clothes over Bros". I säsong fem har Brooke gjort "Clothes over Bros" till ett väldigt stort klädmärke världen över. Men trots hennes succé är hon inte lycklig och hon återvänder tillsammans med Peyton till Tree Hill och öppnar en affär som säljer hennes eget märke i Karens före detta café. I säsong fem vill Brooke adoptera ett barn eftersom hon känner sig ensam och vill ha en familj. Hon får ta hand om en liten bebis som ska opereras och hon blir väldigt fäst vid henne. Men när operationen är klar måste Brooke skicka tillbaka henne. Sedan adopterar Brooke en flicka i Haleys skolklass efter att det visar sig att hon bor på ett fosterhem. Men det blir inte riktigt lika enkelt som Brooke tänkt sig. Sam, flickan som Brooke adopterar, visar sig vara lite av en Brooke som yngre. Men när Brooke lär känna henne går det bättre ända tills adoptionsbyrån hör av sig till Brooke och Sam oroar sig för att bli utkastad. Brooke träffar Julian Baker men Brooke vågar inte släppa in någon annan i sitt liv mer än Sam.Men när Sam söker upp sin biologiska mamma då blir Brooke ensam och tar bästa flygplan ner till L.A. och då startar hon och Julian en relation som brister när han börjar jobba med Brooke's ena modell. Brooke börjar tvivla på Julian bara för den modellen är lite som Brooke själv var i high school.

Outfit

Så här ser jag ut idag
Kläder från carlings, bikbok och h&m.

 

Första dagen

Usch Usch.. Jag är jättetrött och orkar inte detta alls men vad gör man. Första dan i skolan idag efter ett underbart jullov. Det har inte varit någon snö alls på hela lovet eller jo men inte mycket alls. Jag själv tycker att det är skit bra speciellt idag eftersom jag går till skolan och har inga vinterskor så det är skönt att det inte är snö. Men det är halt ute jag får hålla tummarna att jag inte halkar. Jag gick upp klockan halv sju men klarade inte att komma upp så sju blev klockan när jag gick upp och sminkade mig. På tal om smink så använder jag smink varje dag förutom söndagar om det inte är något speciellt men smink. Det finns så många som är så emot det men jag är så för det. Skriver mer när jag kommer hem från skolan och vad som händer då. Hoppas ni komer ha en bra dag.

Godnatt

Det var jättemysigt hos min pappa ikväll men det var inte lika roligt att åka ifrån Maja och Simon, Simon är min kille för er som inte vet det. Men iallafall, vi åt god söndagsmat potatis, köttfärslimpa, kokta grönsaker, brunsås och det bästa av allt gélen. Sedan satt vi i hans vardagsrumm lite och åt godis och pratade, samt kollade på hockey. Efter en stund kom överraskningen, chokladpudding. ååh det var så otroligt gott fast en han hade slarvat och köpt sprutgrädde, fast enligt min åsikt så är det godare. Jag kom hem runt halv nio tiden och pratade lite med mamma, Simon hade kommit hem till mig innan jag var hemma så jag fixade kvällsmat till han och mig och vi satte oss i min säng med mackor, fil och myste. Efter en lång mys stund hoppade jag in i duschen och sedan hamnade jag här framför datorn i sängen och ska precis gå och lägga mig. Jag har haft en toppen dag hoppas ni med har det. Jag skriver mer imorgon bitti. Sov så gott.

Om ni ville veta..

Johanna åkte för en stund sen och nu ses vi inte på en vecka eller två, det är tråkigt men så är det. Ni kanske undrar hur vi känner varandra? Johanna är min brors tjej och de har varit tillsammans väldigt länge och hon är min bästa vän. Hon är verkligen som en syster för mig. Just nu sitter jag och pluggar lite och snart ska jag duscha också. Sen ska jag äta och välja kläder tills imorgon. Det är så tråkigt att skolan ska börja igen. Lovet har gått så fort och det känns som att jag inte har gjort någonting. Igår fyllde jag år också, så nu är jag ju 15 år! Jag är jätte nöjd med mina presenter och det va en toppen dag! Nu måste jag plugga vidare.

Sista dagen på lovet

Just nu sitter jag och Johanna och myser lite i soffan. Vi sitter och kollar på one tree hill och jag tänker fortsätta med det resten av dagen. Men för att vara lite rolig så lovar jag att imorgon kommer det ett långt inlägg om One Tree Hill som jag och Johanna ska skriva tillsammans för alla er som inte vet vad serien handlar om och för er som vet, lite mer om kändisarna.

Godmorgon

Jag är vaken och i full gång. Inatt innan jag somna satte jag klockan på åtta för att komma upp tidigt så att jag kan somna skapligt ikväll eftersom skolan börjar imorgon, men jag kunde inte gå upp. Mina ögon ville inte öppnas och min hand satte klockan automatiskt på snooze. Sedan sov jag en timme till. När klockan var nio så kände jag att det var bäst att gå upp så jag satte på mig mys kläder och gosade ner mig i soffan med datorn. Efter en timma kännde jag att det är bäst att rycka upp sig så jag gick ut till köket åt lite frukost och gick in till Maja och fårga om hon skulle upp. Hon svarade bara två timmar till. Så istället för att umgås med henne gick jag ner till tant brun och solade 20 minuter. Det kostar 2 kr för 1 minut altså 40 spänn för 20 minuter. På film kedjan betalar jag 55 spänn för 25 minuter men då är det bra fläktar ganska tysta solarium och inte så unket. På tant brun är det just unket och ofräsht det är gammla och dåliga solarium och dom låter som damsugare. Men vad gör man inte för att få upp färgen lite. Idag ska jag hem till min pappa för första gången i hans nya lägenhet och äta söndags middag med mina bröder, det ska bli jättemysigt och så men har ingen lusst att åka till karlskoga sista dagen på lovet. Jag skriver mer ikväll. Ha en underbar dag det ska jag ha.

Two Pieces

This is how we like it !
RSS 2.0