trött

Hej! Skolan idag va faktiskt ganska rolig förutom att jag kom hem runt fyra. Emelie kom hem till mig runt halv fem, då käka vi och spela kort sen åkte vi hem till henne. Runt sju kom Jimmy och hämta mig så då åkte vi hem och käka. Nu sitter jag och väntar på att big brother ska börja så jag kan gå och lägga mig sen. Imorgon börjar jag 10:15 så jag hinner blogga imorgon bitti.
Jag och Johannas super söta katt

Tickets and farewell

Nu har jag precis ätit klart och haft mysig middag med familjen. Sakt hejdå till min älskade bror som ska vara borta så länge, jag saknar honom redan. Det är en negativ grej men en väldigt positiv grej är att jag och min Simon och hans kompis ska till stockolm globen på Jay-z and kanye west den 29 maj. Vi har köpt biljetter och bokat hotel. Jag längtar så sjukt mycket ska bli skit roligt. Nu ska jag fixa lite och gå och lägga mig och kolla på big brother. Jag skriver mer imorgon bitti.

Gose

Hej nu sitter jag och gosar med min underbara kisse, min söta Stampe. Jag fick honom för lite mer en ett år sedan från mina kusiner för en av mina kusiner blev alvarligt alergisk. Så då blev han min. Han är världens sötaste och har världens finaste ögon. Jag älskar honom med hela mitt hjärta.

1 timme och 10 minuter

Godmorgon bloggen nu är jag klar. Idag är jag jättetrött och hoppas verkligen att jag piggnar till. Jag har fixat mig i håret och sminkat mig klar så nu har jag en timme och tio minuter på mig att göra vad jag vill tills jag ska cykla. Nu tänkte jag väcka Simon och göra frukost på sängen till oss. Eftersom jag är trött idag så blir det bara en tjocktröja till skolan.

Sleep

Jag är äntligen klar med allt jag räknat med att vara klar med. Jag har varit på stan och lämnat tillbaka en tröja, jag har städat mitt rum, jag har varit och tränat och jag har fixat mina ben, så eneything is done. Jag har kollat på topmodel sverige och ska snart krypa ner och kolla på big brother. Imorgon ska jag, Simon och min familj säga hejdå till min bror Jonas som ska till Thailand i 5 veckor skriver mer om det imorgon. Godnatt.

Kommer sakta igång

Så nu är det bestämt, jag ska träna ikväll fast jag så mycket häldre går och äter upp cupcaken som står i kylskåpet och ser god ut. Från och med nu börjar det varannan dag! Jag tränar på friskis och svettis och tycker att det är jättebra. Jag går både på pass och gymmar men mestadels pass. Jag ska köpa vikter som man sätter fast på händerna som jag kan ha när jag tränar för det är jättebra. Mitt pass börjar halv sju så nu måste jag fixa iordning mig. Skriver mer ikväll.

Kvarntorp

Nu är jag hemma efter en helt sjukt jobbig dag, det tog ca 3 timmar om jag inte har fel. Men det va ändå kul fast jobbigt. Nu har jag precis duschat och ska åka till min saknade vän Emelie som kom hem ifrån thailand idag! Men först kommer det bilder ifrån Kvarntorp.
Emelie L och Emelie H

skogen...

Såhär lerig var jag när vi kom fram.

Bianca


Godmorgon!

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost. Ungefär 20 över 8 går jag till Emelie, vi börjar klockan nio. Idag ska vi ju gå till Kvarntorpshögen eller några tar bussen dit och åker skidor. När jag kommer hem så åker kanske jag och mamma till marieberg, vi får se. Men nu måste jag byta om. Vi hörs senare.

Tisdag

Detta är en seg morgon mycket seg morgon. Jag är jätte trött för jag har en boyfriend som inte somnar som ligger och gullar med mig när jag sover så jag vaknar 20 ggr per natt. Ne det är inte hanns fel det är jätte mysigt när han gör det, jag la mig för sent helt enkelt. jag håller på att fixa håret nu och ska snart äta frukost. Jag börjar halv nio så jag cyklar kvart över åtta. Bloggar när jag kommer hem. På bilden har jag en av mina nya tröjor som jag fick i present av mina bröder.

Tvdag

Idag va skolan helt okej. När jag kom hem så pluggade jag lite och sen när mamma kom så började vi kolla på alla avsnitt av "30 grader i februari" på svtplay och vi har nyss kollat klart. Just nu är det "familjen annorlunda" som jag snart ska gå och kolla på. Imorgon så har vi utedag i skolan så vi ska gå till kvarntorpshögen, jätte långt. Jag ska ta med min kamera så bilder kommer. Men nu vill jag gå och kolla på tv, jag bloggar mer imorgon och jag kommer försöka blogga på morgonen också.
Jag och Johanna igår.

Presenter

Skolan var så där idag inte rolig men inte tråkig. Älskar måndagar för dom går så snabbt. När jag kom hem ändrades iallafall dagen till underbar. Jag mötte upp min söta Simon på stan och skulle byta en tröja jag fick i present så jag bytte till två linnen i stället på carlings. Sen gick vi till bikbok och köpte ett till skit fint linne. Värsta klippen. När vi kom hem stekte vi pannkakor och åt dom med nutella så jäkla gott. Sen vart det tillbaka till värkligheten och var tvungen att plugga kemi. Men nu är jag klar med allt och här är lite presenter som jag fick igår.

Dagens låt

Skola igen

Godmorgon. klockan sju ringde min klocka för då var det dags att gå upp. Nu är jag helt klar och sitter och kollar vakna med the voice och äter frukost. Jag har en ny skjorta på mig idag som jag fick igår av mina bröder. Jag hatar alltid färger och är osäker men nu älskar jag den och tycker att den är jätte snygg. Jag kommer lägga upp allt jag fick i födelsedags present idag men  det kommer sen efter skolan. Ha en toppen dag. Kram

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och få min skönhets sömn. Dagen har varit bäst med mina nära och kära men nu är jag helt slut. Jag har inte tränat på hela lovet och känner mig smällfet men tar tag i det i veckan igen. Imorgon lägger jag upp bilder på mina fina presenter och bloggar mer. Hoppas ni haft en bra dag.

Happy birthday to me

Min dag har varit underbar. Först jättegod frukost, sedan gjorde jag jättefina cupcakes. Allt för mitt kalas var klart halv tre och då rullade alla gäster in. Vi åt jättegod mat, jag fick jätte fina paket och allt var bäst. Nu är jag hur mätt som hällst och ligger i min säng och kollar lite kläder på internet. Det kommer mycket bilder och det ber jag om ursäkt för men va fan. Min dag har varit underbar lägger bilder på mina presenter imorgon.

Det är ingen vanlig dag

För det är min födelsedag hurra hurra hurra. Nu sitter jag vid frukost bordet och ska snart slänga i mig två nutella mackor med nypressad apelsin jos. Det är ett stort grattis till mig idag. Kram.

Mys kväll

Ikväll har varit en riktigt mysig kväll. Har ätit jättegod tacos och ätit massor av godis. Det bästa har varit att mysa med min familj eller ja helften av den iallafall, min bror, mamma och älskling + min lilla kisse som är so sjukt söt. Nu ska jag gå och lägga mig men här har ni en godnatt bild från mig på min sötnos.

Lördag

Hej!
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har kollat en hel del avsnitt av vampire diaries och myst med hunden. Jag har åkt lite longboard också, har inte gjort sen i sommras! Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt för att jag måste kunna somna tidigt imorgon så jag orkar upp till skolan igen och Johanna fyller ju år så då ska jag gå upp och duscha och fixa mig sen åker jag och pappa och fixar present sen går jag dit. Vi har kollat på melodifestivalen och jag tyckte inte att det var någon som va så där jätte bra. Just nu sitter jag och kollar på en film på 5:an "Släkten är värst". När den är slut så går jag och lägger mig och kollar på ett avsnitt av vampire diaries. Hörs imorgon!

Dagens låt

Lill födelsedag

När jag vaknade imorse så gick jag direkt upp och väkte maja, la mig brevid henne och satte på vampire diaries, nu är hon besatt. Klockan ett mötte jag och Simon upp mina bröder och min pappa för att äta på o'learys och fira mig lite eftersom min pappa inte kommer imorgon på min födelsedag. Min första födelsedag utan min pappa, snyfft. Jag åt en jättegod pasta, vitlöksbröd och kola. Det var delicius. Jag fick en bukett med rosor av min pappa och pengar. Nu ska jag ta det lite lugnt, kanske kolla sex and the city eller något vi får se. Jag bloggar igen senare.

Fredag

Hello,
Idag har jag varit världens bästa dotter. Jag gick upp vid 10 och åt frukost sen städade jag hela lägenheten hur fint som hällst, jag diska, damma, damsög och torkade alla golven. När mamma kom hem luktade det parfym i hela lägenheten, mmm. Sen åkte hela familjen och handla, jag, Simon, mina bröder och min mamma. Det som är det bästa med att åka och handla med mamma är att man får välja allt och det slinker ner nutella och marsmellows i vagnen. Vi handlade allt som vi ska äta på min födelsedag och present papper och sådant. Direkt när vi kom hem ringde Simons pappa och fråga om vi kommer och äter oxfilé, vem tackar nej? Vi packade ihop det vi behövde, godis & smink. Maja och jag har precis kollat på bigbrother, enligt oss är det mycket sämre i år en vad det var förra året. Nu ska vi kolla Vampire Diaries. Sov gott.
Köpte den här drickan som jag ska öppna lite senare när jag blir trött.
Hoppas den är god.

Dagens låt

jummy

Godkväll. Idag har bara varit en tagit det lugnt dag och fixat dag. Jag vaknade imorse och som ni vet solade och hade det skönt. Sen åt jag frukost duscha fixade mina naglar och har kollat one tree hill. Jag är äntligen på säsong 9 nu, bara fyra avsnitt kvar sen måste jag börja med ett avsnitt per vecka, suck! Nyss åt jag världens godaste fruktsallad som jag gjorde. Tips när man gör fruktsallad är att ha i 2 msk sirap och lite kanel. Det blir så gott. Snart ska jag kolla big brother sen blir det att gå och lägga sig. Har ju varit uppe sedan halv 9 så är ganska trött. Sov gott.

Todays outfit

byxor-carlings
linne-bikbok
jacka-sisters
halsduk-carlings

Nagel-Kit

Tips & råd
Mineral handcream
En beskyddande och mycket näringsrik handkräm med Döda Havs-mineraler, som bidrar till att fördröja åldringstecken. Innehåller lanolin och E-vitamin. Lanolin (finns naturligt i Döda Havet) har en täckande, skyddande och fuktbevarande effekt och E-vitamin är en stark antioxidant som hjälper till att motverka hudens åldrande. En lätt parfymerad och fettfri kräm.
Cuticleoil
En nagelbandsolja med Döda Havs-mineraler samt grapefröolja och mandelolja.
Grapefröolja har en hämmande effekt på svamp och bakterier och mandeloljan har en mjukgörande, skyddande och läkande egenskap. Nageloljan masseras lätt in, på och runt nageln. Massage och oljan stärker nageln, och förhindrar skivade naglar. Kan användas varje dag. Höst och vinter är alternativet att rekommenderas.
Nagelfil
Nagelfilen ska endast användas till att forma nageln. Den består av två sidor med olika grovhet (s.k grit). En normal nagel behöver inte filas med den grövre delen. Har man tjocka naglar kan den grövre filen användas. Fila längs sidorna och nageltippen. Fila i fibrernas riktning, dvs. nerifrån och upp.
Ej ”sågfilning” (fram och tillbaka)! ”Sågfilning” får nageln att flisa sig.

Polerblock
Poleringsblocket består av fyra sidor, två grå, en grön och en vit. De två grå har samma grovhet, den gröna lite finare och den vita är själva poleringsfilen (s k Magic side), dvs, den har inga korn, utan har en
helt slät yta. Med detta block kan du genom en lätt filteknik, få en lika blank nagel, som om du lackat nageln med ett klarlack. Blankheten håller sig i flera dagar och dessutom slipper du de kemikalier som finns i ett nagellack. Rekommenderas till allergiker!
1 Börja med den grå sidan. Fila över/på nageln med lätt hand, från sida till sida.
Obs; ej ”sågfilning”! Mellan 5-8 drag över nageln räcker. Om man trycker för hårt med filen kan en brännande känsla uppstå, och det kan också skada nageln.

2 Ta sedan den gröna sidan och gör detsamma som ovan.

3 Sedan den vita poleringsfilen. Denna sida får du ”sågfila” med.
Tryck ej ner blocket mot nageln, utan ha en lätt hand även här när du filar.

Både filen och polerblocket går att tvätta. Använd en nagelborste och tvål. Borsta försiktigt på filarna och skölj med varmt vatten. Våra naglar innehåller mycket bakterier och likväl som vi tvättar händerna och borstar naglarna, ska även filar tvättas.

Bra att veta!
Nageln vilar på en s.k. nagelbädd. Om man t.ex. klämmer
sig eller biter på naglarna förstör man nagelbädden. Nageln kommer alltid ha ett ”ärr” där bädden är skadad. Det kan visa sig genom att man alltid har en eller flera gropar på nageln, eller att nageln alltid går av på samma ställe, man har en spricka i nageln. Peta inte heller med vassa föremål under naglarna för att ta bort smuts! Använd en nagelborste.
Vita fläckar i nageln, beror inte på kalciumbrist! Nageln består av 0,02% kalcium.
”Halvmånen” (lunula) i nageln består av levande celler, när de pressas ut av nya celler går de sönder och bildar själva nageln. Ibland går inte cellerna sönder när de pressas ut, det är då som det blir vita fläckar i nageln. Det växer bort i och med att nageln växer.
Randiga naglar beror på att nageln åldras, precis so
m vår hud. De blir uttorkade och behöver fukt, precis som vår hud. I vissa fall är det ärftligt. Det går INTE att fila bort ränderna!! Smörj med cuticleoil.
Man ska aldrig fila på nageln!! En nagel består av ca 150-200 lager med ”pressade celler”.
Filar man på nageln, så filar man snabbt bort ca 50 lager direkt, vilket medför en skör, och trasig nagel som sedan i skivar sig.
Jag har detta nagelkit och ville dela av mig av det för det är so otroligt bra. Jag råder att köpa det ganske dyrt men värt pengarna. Jag fick det i julklapp och jag älskar det. här är mina naglar från idag.

Dagens outfit

Linne från gina tricot
Jeans från jc

Bra dag!

Hej! Den här dagen började bra och kommer bara bli bättre, vädret är underbart och jag ska åka in till Örebro med några vänner. Just nu sitter jag och kollar på Big brother live vilket jag gör nästan hela tiden men nu ska jag gå och börja fixa mig, bussen går halv fyra. Jag lägger upp dagens outfit innan jag åker. Ett problem är att jag inte vet vilka skor jag ska ta...
Älskar mina converse

Underbart väder!

Godmorgon, jag har varknat, jag är pigg och jag sitter och solar på balkongen, kan det bli bättre? Min katt går fram och tillbakapå loft gången och rullar sig i solljuset, för mysigt. Snart ska jag gå och väcka Simon så ska vi gå upp och äta frukost. Jag är en morgon människa. Jag älskar att gå upp tidigt varje dag än att gå och lägga mig skit sent och sova till halv ettpå morgonen. När jag går upp tidit så älskar jag att som nu ex. sätta mig i solen och ta det lungt eller gå och träna, jag kan också bara ligga kvar i sängen och stirra upp i taket och njuta av morgonen för det är så jag tcker om mina mornar. Jag äter också frukost varje morgon för frukost är min favorit måltid på dagen, och den viktigaste på dagen för er som inte vet det. Jag ska sitta här i solen i drygt en timma till har suttit här i en timma nu men två timmar sol blir perfect. Jag tänkte gå och träna lite senare ikväll men det ser inte så ljust ut för det finns inga roliga träningspass ikväll och orkar inte gymma. Vi får se hur jag gör. Skriver mer sen.

God natt

Hej. Det vart inte bara ett eller två avsnitt av one tree hill utan kanske, sju? Det är så bra. Nu ligger jag och min voove och kollar på tv. Imorgon är det segaste dagen på veckan, tycker jag i alla fall, vi börjar 8:20 och slutar 15:40 det är den längsta dagen och vi har bara tråkiga lektioner. Men nu ska jag sova så jag orkar med den långa dagen!
RSS 2.0